Dödsängel - Teater Jaguar

Kulturhuset(Folkparken)
Måndagen 11 december kl 19.00
ca 1 tim 10 min utan paus

Dödsängel är en spännande monolog i tre akter. Pjäsen skildrar vårt förhållande till ondska, kärlek, och hämnd. Med tät spänning vecklas en släkthistoria ut och hemligheter kommer upp till ytan.

Göteborg 2015. Angelo är på väg från sin fars begravning med blodig kniv i handen. Buenos Aires 1979. Carlos är på jakt efter gamla SS-officerare däribland sin egen far. Auschwitz 1944. Axel, en lägervakt förälskar sig i en av sina fångar. Alla tre är på flykt från sitt förflutna.

Vis dagboksanteckningar, brev och videoinspelningar slungas vi runt i både tid och rum och släkträdet broderas ut. Historien återupprepas och hämnden tar aldrig slut.

Om fördomar, hämnd och historiens felsteg.

Av och med: Torben Sigelius Kulin Regi: Viktoria Folkesson

Pris:

Ordinarie 195 kr, Scenpass(vuxen) 145 kr, Ungdom/studerande 75 kr, Scenpass(ungdom) 50 kr
Medlemsbiljetter(Scenpass) säljs endast via Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.