Bjällerklang - Humor, musík & allvar produktion

Folkets hus, Oskarström
Söndagen 3 december kl 18.30
ca 1 tim 40 min inkl. paus

1956. Jul , jul, strålande jul sjunger radiokören. Mamma har sytt en sjömansklänning till lilla Solveig som är på väg till söndagsskolan för att läsa bibeltext ur Jesaja.

1966. Solveig trotsar pappas förbud och smiter ut på juldagskvällen. På Folkets Hus spelar Sven-Ingvars upp till dans med "Ett litet rött paket" och Roland bjuder upp.

1976. Solveigs lilla dotter Cecilia - klädd i plyschdress - sitter framför den svartvita teven i vardagsrummet. Tjuren Ferdinand och björnen Baloo är favoriterna i Kalle Ankas jul.

Föreställningen är ett samarbete med samhällsföreningen i Oskarström.
Med stöd av Riksteatern Halland.

Fakta

Medverkande: Solveig Bergqvist Larsson, Cecilia Kyllinge, Anders Larm och Jan-Olof Jonsson. Konstnärligt team: Solveig Bergqvist Larsson, Cecilia Kyllinge

Biljetter

Pris: Ordinarie 200 kr, Scenpass(vuxen) 170 kr, Ungdom/studerande 75 kr, Scenpass(ungdom) 50 kr.
Medlemsbiljetter(Scenpass) säljs endast via Halmstad Tourist center 035-12 02 00.

I biljettpriset ingår det fika i pausen!