Ankomsten - Teateri

Ankomsten - Foto: Peter Lloyd

Kulturhuset(Folkparken)
Torsdagen 8 mars kl 19.00
Längd: ca 1 tim 15 min utan paus.

DU SOM ÄR MEDLEM FÅR TA MED DIG EN GÄST HELT UTAN KOSTNAD TILL DENNA FÖRESTÄLLNINGEN, LÄS MER NEDAN!

Ankomsten är en humoristisk, musikalisk och gripande berättelse om längtan efter gemenskap i en ny förunderlig värld.

Efter en kylslagen båtfärd kliver en man på flykt ut i en främmande stad. Allt han äger är en resväska och ett fotografi på familjen han tvingats lämna. Ensam i en värld där språket är nytt och kulturen känns svår att förstå.

Teateris visuellt storslagna iscensättning av ALMA- och Oscarsbelönade Shauns Tans bildroman har omfamnats av både kritiker och publik på turné genom Sverige.

Medverkande: Christina Arin, Nanny Nilsson, Martyna Lisowska, Sam Rigi
Regi: Thaddeus Phillips
Scenografi: Lars Jansson
Musik: Juan Gabriel Turbay
Dockor: Center of Pupperty Arts, Atlanta, USA

MEDLEM!!
Du som medlem och köpt/köper biljett får ta med dig en gäst helt utan kostnad för gästen till denna föreställningen. Du behöver inte hämta ut någon biljett på förhand utan det ordnas på plats i kassan direkt på Kulturhuset på föreställningsdagen.

Pris
Ordinarie: 195 kr, Scenpass(vuxen): 145 kr, Ungdom/studerande: 75 kr, Scenpass(ungdom): 50 kr

Biljetter säljs via Halmstad Tourist Center 035-12 02 00 eller via Ticketmaster.se, använd gärna länken här nedan!
Scenpass-biljetter(medlem) säljs endast via Halmstad Tourist Center.